Акценти
Начало / Култура / Тази неделя хор „Звъника” пее на площада за плевенчани

Тази неделя хор „Звъника” пее на площада за плевенчани

Хор „Звъника”, който безапелационно спечели вота на публиката и така се класира на второ място в конкурса „Игра на хорове” на Шоуто на Слави, ще изнесе концерт за плевенчани. Той ще се състои на 26 юни, неделя, от 20.30 часа на сцената на Каскадата. „Звъника” ще изпълни песните, с които участва и успешно се представи в конкурса.

Днес хористите от „Звъника” и тяхната ръководителка Ваня Делийска бяха посрещнати и изпратени с аплодисменти от шефовете на отдели в общинската администрация, тъй като бяха специални гости на редовната седмична оперативка в Община Плевен.

IMG_3187звъника

Кметът Георг Спартански, който лично подкрепи  плевенския хор на финала на „Игра на хорове”, още веднъж поздрави децата и тяхната ръководителка за блестящото представяне и за огромния труд, който са положили. „Защото основното не е класирането, а моралното възнаграждение за положения труд. Сигурен съм, че това е една школа за тези момичета и момчета, която ще запомнят за цял живот. Те видяха, че всеки  труд получава справедлива оценка”, каза кметът.

Той благодари на децата и на тяхната ръководителка от името на Община Плевен и на гражданите на Плевен за доставените огромна емоция и удоволствие и преди всичко гордостта, че нашите, плевенските деца, са супер талантливи и супер успешни.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...