Акценти
Начало / Икономика / С променено разписание се движи един пътнически влак в региона

С променено разписание се движи един пътнически влак в региона

До 8 декември ще продължат промените в движението на два пътнически влака на Холдинг “Български държавнижелезници” ЕАД, съобщават от дружеството.

С променено разписание ще се движи пътнически влак 20132 от Плевен за Мездра, който обичайно заминава в 11.30 часа. Влакът ще тръгва от гара Плевен с 15 минути по-рано от редовния си график, т.е. в 11.15 часа и ще пристига в Мездра в 13.00 часа.

В този период няма да се движи и крайградският пътнически влак 50203 от София за Перник, който обичайно заминава от Централна гара София в 07:19 ч. За осигуряване на транспортно обслужване за клиентите на националния железопътен превозвач, които пътуват сутрин до Волуяк и Храбърско, ще бъде пуснат крайградски пътнически влак 60293 от София през Волуяк за Перник. Този влак ще тръгва от София в 07:00 ч. и ще пристига в Перник в 08:19 ч.

За подробна информация клиентите на Холдинг “Български държавни железници” ЕАД могат да се обръщат към гишетата “Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари.

Прочетете също:

Над 5 млн. лева постъпления очаква Община Плевен от управлението на общинските имоти през 2023 г.

С 30 гласа „за“, 8 „въздържал се“, против – няма, Общинският съвет на Плевен прие ...