Акценти
Начало / Култура / С признанието „Люси, обичаме те” завърши концертът на известната плевенчанка в родния й град (снимки)

С признанието „Люси, обичаме те” завърши концертът на известната плевенчанка в родния й град (снимки)

„Люси, обичаме те! Благодарим ти! – това признаха от сцената в парка на Регионалния исторически музей момичетата от А.V.A. Признанието им беше посрещнато с бурни, одобрителни аплодисменти от многобройната публика, която снощи беше дошла за поредната си среща със своята любимка.

С концерта си в Плевен Люси Дяковска и момичетата от А.V.A завършиха националното си турне с  най-доброто от мюзикълите от Кабаре, Котките, Мулен Руж, Исус Христос Суперстар, Уестсайдска история, Коса.

IMG_3530концерт люси дяковска

„Мюзикълът е едно от най-истинските изкуства, защото мога да правя това, което обичам най-много – да пея. В същото време да играя и с емоциите да разказвам това, за което пея”, с мек глас сподели  от сцената Люси и в следващия момент призна как е хвърлила бутилка с вода зад кулисите, ядосана от фал с микрофона й.

И друго призна Люси – че е истинска радост за един артист само за шест месеца да изнесе четири концерта в родния си град и то пред толкова многобройна публика.

IMG_3508концерт люси дяковска

Над 700 бяха продадените билети, включително и за правостоящи, за концерта снощи. Всички тези зрители дариха с бурни аплодисменти изпълнителите. Люси отново падна на колене пред Плевенска филхармония, за да благодари за добрата им съвместна работа и нееднократно призоваваше публиката да ги възнагради с аплодисменти, както и диригента Левон Манукян и младия талант Георги Милтиядов.

Концертът на Люси и А.V.A продължи много и след като изпълнителката обяви последното парче. Но публиката остана по местата си в очакване. „Това не се е случвало досега  на концертите от турнето ни – хората да не си тръгват след последната песен”, сподели с усмивка Люси и започна с бисовете. Пляскайте, пляскайте, сега започва вторият концерт, пошегува се тя. После, прегърнала малките си племенници, тя изпя лиричното парче от „Цар Лъв”. Прозвуча и зашеметяващото й изпълнение на „Синева” , последваха още и още бисове.

IMG_3501концерт люси дяковска

IMG_3517концерт люси дяковска

IMG_3522концерт люси дяковска

IMG_3544концерт люси дяковска

IMG_3577концерт люси дяковска

IMG_3579концерт люси дяковска

IMG_3584концерт люси дяковска

IMG_3603концерт люси дяковска

IMG_3607концерт люси дяковска

IMG_3622концерт люси дяковска

IMG_3624концерт люси дяковска

IMG_3626концерт люси дяковска

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...