Акценти
Начало / Образование / С поредица от уъркшопове продължава проект „Подадена ръка за успешно реализиране”
Регионален бизнес център Плевен

С поредица от уъркшопове продължава проект „Подадена ръка за успешно реализиране”

 

 

 

 

Продължава изпълнението на проект „Подадена ръка за успешно реализиране”, изпълняван от Сдружение „Регионален Бизнес център Плевен”, с провеждането на практически Уъркшопове за разработване и акумулиране на бизнес идея.

Участници в проекта са 24 младежи от  девет средни  училища от Плевен и областта, с интереси към предприемачеството. Уършопове ще се организират в месеците декември 2017 г и януари 2018 г. Предвидени са три уършопа, с участието на младежите включени в проекта. С помощта на ментора и обучаващия ще се сформират екипи за разработване и акумулиране на своя бизнес идея по модела Canvas. Младежите от целевата група в  проекта ще могат да поканят и свои съученици и приятели, които да присъстват и вземат участие в укшоповете. Те ще демонстрират наученото пред по-широка аудитория и придобият по-голяма самоувереност. Присъстващите ще имат възможност да видят как в действителност работи бизнес модела Canvas.

Каним участие в уъркшоповете да вземат  и успешни млади предприемачи от региона, които да споделят своя опит и изкажат мнение за  работата на младежите.

За повече информация за включване и участие в практическите уъркшопове – 064/810444, 08790604556 гр. Плевен пл. „Карол” І № 5, ет. 3/зад Мавзолей костница/

„Проектът се изпълнява с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта (2016-2020), Министерство на младежта и спорта”

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...