Акценти
Начало / Образование / С наградата „Директор на годината“ отличиха Невена Арабаджиева от ПГРТО – Плевен

С наградата „Директор на годината“ отличиха Невена Арабаджиева от ПГРТО – Плевен

Директорът на Професионална гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване в Плевен – Невена Арабаджиева, бе удостоена с наградата „Директор на годината – 2015” в рамките на ІХ Национален конкурс „Най-добър социален партньор – директор”. Най-високото отличие бе връчено на 18 декември в София, в парк-хотел „Москва” на ХХХV Синдикален съвет на СБУ към КНСБ.
Престижното отличие – медал и грамота „Директор на годината – 2015”, бе връчено лично от директора на Европейския синдикален комитет по образование – Мартин Ромер, в присъствието на председателя на Синдиката на българските учители Янка Такева  и на Пламен Димитров, президент на КНСБ.
Невена Арабаджиева е удостоена с наградата „На-добър социален партньор – директор” за постигнати високи резултати в съвместната дейност със Синдиката на българските учители през 2015 г. и за личен принос за развитие и усъвършенстване на социалното партньорство, споделят от ПГРТО – Плевен.
„За мен е чест и истинско преживяване да присъствам на това тържествено събитие и да бъда удостоена с високото отличие „Директор на годината – 2015”. То е признание за всеотдайната работата, за силната мотивация, за ефективния социален диалог; резултат е на едно истинско партньорство на екипа на моето училище – ПГ по ресторантьорство, търговия и обслужване, на РИО – Плевен в лицето на г-жа Албена Тотева – началник на РИО – Плевен, на Синдиката на българските учители в лицето на г-жа Янка Такева и на г-н Красимир Кръстев – областен координатор и председател на ОбКС на СБУ – Плевен. Сърдечно благодаря за топлото отношение, за ползотворното сътрудничество и за възможността заедно да постигаме повече.
В навечерието на светлите коледни и новогодишни празници на всички желая здраве, благополучие, лични и професионални успехи”.

награда Невена Арабаджиева 3

Награди бяха присъдени и в останалите категории на Националните конкурси на СБУ за 2015 г. – „Най-добър социален партньор – кмет“, „Журналист на годината“ и „Синдикалист на годината“.
Директорът на ПГРТО – Плевен е единственият носител на отличието за 2015 година от Плевенска област.
На събитието присъстваха също представители на учителите и синдикатите от Сърбия, Полша, Русия и Холандия.

награда Невена Арабаджиева 2

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...