Акценти
Начало / Образование / С водосвет откриха новата учебна година в ПГРТО – Плевен

С водосвет откриха новата учебна година в ПГРТО – Плевен

Днес в ПГ по Ресторантьорство, търговия и обслужване – Плевен за 52-ри път бе даден старт на новата учебна година. Минути преди 9.30 часа дворът на училището бе изпълнен от ученици, учители и родители, дошли да споделят още едно ново начало.
Празникът уважиха заместник-областният управител на Плевен Красимир Иванов, старши експертът от отдел Образование към Община Плевен Венко Николов, представители на партньорски организации и на училищното настоятелство. Поздравителни адреси по повод първия учебен ден изпратиха председателят на Народното събрание Цецка Цачева, областният управител Ралица Добрева и кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков.
След тържественото посрещане на училищното знаме, химна на РБългария и химна на училището, последва традиционният водосвет, при който отец Иван от църквата „Света Троица“ благослови всички присъстващи за здраве и много успехи.
Директорът на училището Невена Арабаджиева поздрави всички ученици, учители и служители от гимназията с пожелание за здраве, сила, вдъхновениe и успехи.
Приветствие от името на дванадесетокласниците отправи към новоприетите осмокласници и деветокласници Искра Йорданова от 12 б клас, специалност „Кетъринг“. Те бяха посрещнати с питка и мед и с пожеланието на директора на гимназията „На добър час през новата учебна 2015-2016 година!”.

Следваща Предишна
ПГРТО 1
 ПГРТО
Невена Арабаджиева

 Красимир Иванов
ПГРТО 4
ПГРТО 2
Следваща Предишна

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...