Акценти
Начало / Общество / С водосвет ГЕРБ – Плевен даде старт на предизборната кампания за президент и вицепрезидент

С водосвет ГЕРБ – Плевен даде старт на предизборната кампания за президент и вицепрезидент

Народният представител Владислав Николов, областният управител Ралица Добрева, председателят на Общинския съвет Мартин Митев, общинското ръководство на партия ГЕРБ председателствано от Любка Костова и с организационен секретар Диана Данова, общинските съветници от ГЕРБ, членове и симпатизанти на партията днес присъстваха на водосвет за предизборната кампания за президент и вицепрезидент. Символично начало на предизборната кампания по традиция партия ГЕРБ – Плевен дава с водосвет в църквата „Свети Николай”с убеждението, че благословените от Бог усилия, ще доведат до пореден успех.

„Познавам госпожа Цецка Цачева от 2007 г. За мен тя е голям професионалист, експерт в своята област, което ясно се вижда от работата й в Народното събрание. Госпожа Цачева е много активна и в законодателната дейност. Аз искам да обърна внимание и на нейните взаимоотношения с хората, на нейната доброта и съпричастност. Госпожа Цачева има качествата на обединител на нацията и доказателство за това е безупречната й работа й като Председател на НС, където тя по брилянтен начин съумява да балансира между толкова много политически партии. Тези качества я правят достоен кандидат с реални шансове в следващите 5 години именно тя да бъде първата жена президент на Република България”, каза след водосвета народният представител от ГЕРБ Владислав Николов.

 „Обръщам се и към всички плевенчани – да подкрепим човека от Плевен”, призова плевенчани и жителите на Плевенска област народният представител Владислав Николов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

6238-700x350

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...