Акценти
Начало / Общество / Остават 10 дни за номиниране за наградите „Валя Крушкина – журналистика за хората“

Остават 10 дни за номиниране за наградите „Валя Крушкина – журналистика за хората“

Остават последни 10 дни, в които журналисти от всички български медии ще могат да бъдат номинирани или да се самономинират в 6-те категории на конкурса „Валя Крушинка – журналистика за хората“.

 Фонд „Валя Крушкина” при Фондация „Работилница за граждански инициативи” за пета поредна година организира журналистическия конкурс „Валя Крушкина – журналистика за хората”. Целта на конкурса е да отличи журналисти с активна позиция, която отстояват в името на гражданите.

В продължение на един месец – от 11 септември до 20 октомври 2016 г., журналисти от различни медии могат да бъдат номинирани или да се самономинират в 6-те категории на конкурса: печатна медия, радио, телевизия, онлайн медия, снимащ журналист и млад журналист.

В конкурса могат да участват български журналисти от медии, издавани в България или чужбина:  журналисти от печатни медии – вестници, списания; журналисти от електронни медии – радио, телевизия; журналисти от информационни сайтове и агенции; журналисти на свободна практика и блогъри, както и представители на гражданската журналистика. Задължително условие е материалите да са публикувани за пръв път през периода: 11 септември 2015 г. – 11 септември 2016 г.

Номинирането става чрез изпращане на попълнен формуляр на електронен адрес: [email protected] до 20 октомври 2016 г.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...