Акценти
Начало / Крими / Със срязано ухо завърши пиянска свада в Чомаковци

Със срязано ухо завърши пиянска свада в Чомаковци

Инцидентът е станал на 10 октомври в 18.55 часа пред кафе-аперитив в село Чомаковци, съобщават от пресцентъра наполиция ОД на МВР – Плевен. Отзовалите се на подадения сигнал полицаи установили,че 50-годишен местен жител е нанесъл порезна рана с нож на лявото ухо на 47-годишен свой опонент.

Скандалът между двамата подпийнали мъже започнал с размяна на обиди, прераснал в бой, в разгара на който по-възрастният извадил нож и сразял ухото на по-младия мъж. На пострадалия е оказана лекарска помощ в болницата в Червен бряг. След прегледа е освободен за домашно лечение.

Извършителят е задържан за 24 часа. Той доброволно е предал ножа, с който е нанесъл порезната рана. На място е извършен оглед от полицията. Причините за конфликта остават неизвестни, но разследващите предполагат, че се касае за стара вражда на битова основа, уточняват от полицията. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по него продължава.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...