Начало / Култура / Състезание по бързо редене на пъзел отново в Плевен

Състезание по бързо редене на пъзел отново в Плевен

 

Майстори на бързо редене на пъзел от цялата страна ще събере отново голямото пъзел състезание, организирано от  кафе-сладкарница „Пъзелчето” в Плевен.

Състезанието ще се проведе на 6 и 7 юни. Желаещите да участват могат да се запишат до 3 юни, включително, в кафе-сладкарница „Пъзелчето”.

Състезанието ще се проведе по възрастови групи. Първа възрастова група – до 5 годинки, ще се състезава за бързо редене на пъзел от 24 части, втора група –  до 7 годинки с пъзел 40 части, трета група – до 10 годинки с пъзел 40 части, четвърта група – до 13 години с пъзел 80 части, пета група  – до 16 години с пъзел 80 части, шеста група  – до 19 години с пъзел 80 части. Ако има достатъчно състезатели над 19 години, ще бъде сформирана и седма група, която ще реди пъзел от 120 части.

Всички детски групи ще се състезават с пъзел с изображение на ПАНОРАМАТА, а 7-ма група ще реди изображение на Историческия музей в 120 части, като за подреждане на небето ще се иска истински майсторлък, предупреждават организаторите.

След края на състезанието, всеки състезател ще получи пъзела, с който се състезава.

Победителите във всяка група  получават като награда още един пъзел и грамота.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...