Акценти
Начало / Спорт / Съдийска тройка от Враца ръководи срещата между Спартак и Ком в неделя
Снимка: архив

Съдийска тройка от Враца ръководи срещата между Спартак и Ком в неделя

спартак

От Зоналния съвет на БФС във Велико Търново определиха съдийска тройка от Враца да ръководи срещата между отборите на Спартак – Плевен и Ком – Берковица. Главен рефер ще бъде Росен Гановски, а негови помощници – Стоян Стоянов и Владимир Вълов. От Видин пък ще бъдат четвъртият съдия и дежурният делегат на двубоя, съответно Даниел Иванов и Еней Кузманов. За това съобщават от сайта http://www.plevensport.eu.

Мачът от 19-ия кръг на първенството в Северозападната „В“ група ще се състои на 19 април, неделя, от 17.00 часа на стадион „Плевен“. Росен Гановски ще свири за втори път двубой на плевенчани от началото на сезона. В средата на октомври той беше главен рефер при победата на спартаковци с 2:0 в Червен бряг над местния Партизан.

Дербито на кръга между Бдин и Левски 2007 е поверено на Даниел Цолов от Монтана, а негови асистенти ще бъдат врачаните Ивайло Живков и Симеон Филов. Габровски съдии пък са изпратени да съблюдават за спазването на футболните правила на другия важен двубой, този между Партизан – Червен бряг и Етър. Павел Мичев ще надува свирката, а флаговете ще развяват Даниел Ников и Никифор Велков.

Стоян Денев от Велико Търново ще ръководи мача в Малчика между местния Ювентус и Янтра – Габрово. Негови асистенти ще бъдат съгражданите му Илиян Капарашев и Ивайло Атанасов. Четвъртият съдия и дежурният делегат ще са от Плевен – Асен Крумов и Пенчо Моллов. Тройка плевенчани пък ще бдят за реда по време на срещата в село Лесичери между Павликени и Ботев – Луковит. Главен рефер ще бъде Мирослав Михайлов, а ще му помагат Мартин Мачев и Петко Филипов.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...