Акценти
Начало / Политика / Жени ГЕРБ – Долна Митрополия преизбра своя ръководител

Жени ГЕРБ – Долна Митрополия преизбра своя ръководител

жени герб д.митрополия

Жени ГЕРБ – Долна Митрополия проведоха общинско отчетно-изборно събрание  вчера вечерта. На него присъстваха Диана Данова, член на НИС на Жени ГЕРБ, Даниела Гонкова, областен клубен ръководител и Десислава Панталеева, областен организационен секретар. За това съобщават от пресцентъра на местната структура на партията. Цветанка Лалова, общински ръководител на дамската структура на партията, направи отчет за четиригодишен период, като посочи редица мероприятия, които са организирани и проведени от дамите в Долна Митрополия. След отчета и проведените разговори, за общински клубен ръководител единодушно бе преизбрана Цветанка Лалова, а за организационен секретар бе номинирана Камелия Лучева.

Мирослав Траянов, общински ръководител на ПП ГЕРБ, който присъстваше на събранието като гост, призна, че най-активната част от структурата на партията в Долна Митрополия са именно дамите и занапред ще разчита изключително много на тях.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...