Акценти
Начало / Образование / СУ „Крум Попов” с внушителен концерт за благородна кауза (снимки)

СУ „Крум Попов” с внушителен концерт за благородна кауза (снимки)

Вълнуващ  израз на многостранния талант на възпитаниците на СУ „Крум Попов” беше концертът с благотворителна цел на 19 април в  НЧ „Георги Парцалев-1901”, посветен на 95-та годишнина от създаването на училището. Жизнерадостен пролетен букет от младост, талант и красота изпълни сцената на читалището. Учениците  показаха своите постижения в изкуството и спорта.

Желанието на учениците и учителите от училището всички заедно да творят добро получи внушителна подкрепа от гражданите на град Левски .Сред гостите бяха кмета на общината Любка Александрова и общинското ръководство, председателят на Об С –Левски Дочко Дочев .

Директорът на  СУ „Крум Попов” Валентина Дженева благодари на учениците, учителите  и на всички, съпричастни на благородната кауза.  Тя  връчи на Любена Стоилкова грамота и плакет за участието й в национално състезание за компютърна графика и на Симона Стефанова сертификат от БАН за постиженията й в националното математическо състезание „Черноризец храбър”. Тя  благодари и за специалния поздрав на малките мажоретки от детските градини в Левски с ръководители  Сона Дунева и Валя Маркова.

По повод участие на ученици от училището за трети път в националния кръг на фестивала за авторска драматургия на английски език Светослава Илиева –ст.експерт в РУО –Плевен, връчи сертификати, като подчерта, че единствени те от плевенска област са се осмелили да участват в това престижно състезание. Емануил Георгиев Борисов и  Христо –Милен Методиев получиха грамоти за най-добро музикално изпълнение. Елеонора Димитрова Георгиева  получи грамота за сценарист на постановката на английски език. Грамоти за най-оригинално  и  за комично групово изпълнение получиха  учениците от седми и десети клас.

Със събраните малко над 4 000 лв. от благотворителния концерт и изложбата базар  ще бъдат подкрепени даровити деца и деца в нужда от училището.

Следваща Предишна
Следваща Предишна

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...