Акценти
Начало / Здравеопазване / Старейшините решават за управителите на медицински центрове в Плевен

Старейшините решават за управителите на медицински центрове в Плевен

За управителите на три медицински центъра в Плевен ще вземе решение Общинският съвет на своето юлско заседание. В три последователни точки са записани предложенията в предварителния дневен ред.  Първото предложение за утвърждаване на избор на управител, направено от комисията за организиране и провеждане на конкурса,  е за „Дентален център 1-Плевен“ ЕООД.  За спечелил конкурса е обявен д-р Венелин Благоев Радев със средноаритметична оценка от разработката и проведеното събеседване 5,08 по шестобалната система.

Второто предложение е за „Диагностично-консултативен център II ЕООД – Плевен“, където победител в конкурса е д-р Мариана Лазарова, с обща оценка от разработката и проведеното събеседване 5,46.

За управител на „Медицински център за рехабилитация и спортна медицина 1-Плевен“ ЕООД е третото предложение, за което съветниците ще се произнесат.  Конкурсът е спечелен от д-р Данаил Руменов Стойчев с обща оценка 5,11.

От решението на старейшините в четвъртък зависили дали спечелилите конкурсите ще бъдат утвърдени като управители на медицинските центрове.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...