Акценти
Начало / Крими / Спипаха крадец, кацнал на терасата на апартамент в Плевен

Спипаха крадец, кацнал на терасата на апартамент в Плевен

kradec3

Полицаи спипаха крадец, кацнал на терасата на апартамент в Плевен, информират от пресцентъра на полицията в града. Жилището се намира на първия етаж в сграда на булевард „Христо Ботев”, а екшънът се разиграл на 2 ноември в 4.20 часа сутринта. 45-годишният крадец бил заловен на терасата, носейки ученическа раница, пълна с дамско бельо, козметика, сребърни накити и мини газов пистолет.

Полицаите установили, че жилището е собственост на плевенчанка, която живее и работи в Италия. При огледа станало ясно, че крадецът е влязъл в апартамента, след като счупил стъкло на ПВЦ-дограма на терасата. В жилището са повредени и унищожени кухненски шкафове, тоалетна чиния, телевизор и климатик. Апашът е действал с ръчен строителен чук. Нанесените щети са в процес на установяване. Установена е и самоличността на извършителя – той е от село Софрониево, област Враца. Задържан е за 24 часа. Уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Плевен. Работата по случая продължава разследващ полицай.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...