Акценти
Начало / Крими / Тийнейджър без книжка е с опасност за живота след катастрофа

Тийнейджър без книжка е с опасност за живота след катастрофа

LINEIKA

15-годишен е с опасност за живота в Плевенската болница след катастрофа, информират от пресцентъра на полицията в Плевен. Инцидентът е станал на 3 ноември 2013 година около 23:15 часа на третокласен път между селата Сухаче и Лепица. Лек автомобил „Рено Меган“, управляван от 15-годишен от Червен бряг, движейки се към село Лепица, е напуснал пътното платно и се е преобърнал в ляво по посока на движението. В следствие на удара водачът е получил тежки наранявания.

Оказана му е медицинска помощ в местната болница, а по-късно е транспортиран в Центъра за спешна медицинска помощ в Плевен с реална опасност за живота. Возещите се в колата негови спътници – 14-годишна от село Чомаковци и 18-годишен от Червен бряг, са прегледани в спешния център Червен бряг и са освободени за домашно лечение. При огледа полицаите са установили, че водачът и пътниците не са ползвали обезопасителни колани. Шофьорът е неправоспособен. По случая е образувано досъдебно производство. Работа продължава разследващ полицай.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...