Акценти
Начало / Общество / Николай Бареков и спектакълът на Нешка Робева идват в Плевен

Николай Бареков и спектакълът на Нешка Робева идват в Плевен

20140318_0056

Плевен ще е поредната спирка от кампанията за повишаване на националното самочувствие на българина, която „България без цензура” и коалиционните й партньори от ВМРО и ЗНС започнаха заедно с танцьорите на Нешка Робева. Събитието ще е на 12-ти април. В 16,30 часа ще бъде открит офис на „България без цензура”, който ще се намира на ул. „Димитър Константинов” № 33. Очаква се събитието да бъде посетено и от лидера на ВМРО Красимир Каракачанов, информираха на пресконференция представители на местните структури на коалицията.

Спектакълът на Нешка Робева „Площадът” ще се състои от 18,30 часа на площад „Стефан Стамболов” – до Драматично-куклен театър „Иван Радоев”.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...

8 коментари

  1. С удоволствие ще отида да видя спектакъла на Нешка. Винаги е радост да видиш красивите български танци. Не е чудно че тя подкрепя патриотичния съюз на ВМРО и ББЦ.

  2. Успех на ББЦ-единствената надежда на народа за промяна!

  3. ББЦ отново е сред хората

  4. E супер, да дойдат и до Плевен. Чакаме ги!

  5. Spekatkulyt e strahoten! Uspeh na Bulgaria bezzcenzura

  6. Спектаклите на Нешка са един път! Евала на тая жена!

  7. Много трол на дЕЛЯН Пеевски бе? Или е само един – двама? Краси Скобътъ, Стефка Глиганова и двойката Валери – Коко Рачала? Момчета и момиче, смешни сте. Делян мамин Прас Пеевски бая парици плаща, а ма точно пък за Плевен?

  8. Истината е, че партията на Бареков е ДПС 2. Финансирана от благодетелите на ДПС и създадена от ДПС, може би за да има две ДПС-та.