Акценти
Начало / Последни новини / Спартак (Плевен ) излиза днес като гост срещу Пирин (Разлог)

Спартак (Плевен ) излиза днес като гост срещу Пирин (Разлог)

Днес от 14 ч на градския стадион в Разлог отборът на Спартак (Плевен ) ще излезе като гост срещу 14-тия във временното класиране в Б ПФГ Пирин (Разлог).

Досега двата отбора са излизали три пъти в директни срещи. Последната беше през месец юли тази година, когато в домакински мач плевенчани се наложиха с 4:1 срещу пиринци.

Срещата днес ще свири смолянският рефер Владимир Моллов. Асистенти ще му бъдат неговият съгражданин Радослав Фисински и Атанас Делчев от Кърджали. За четвърти съдия е определен Мустафа Шефкет, също от Кърджали, а за съдийски наблюдател – Георги Кордев от Благоевград.

„Целта в Разлог е да покажем добър футбол и да спечелим мача или поне точка от него. Знаем, че в тази част на България винаги се играе трудно. Нас обаче не ни интересуват намеренията на съперника. Смятам, че сме готови, защото подготовката ни върви нормално. Благодарен съм на моите момчета за представянето им в Русе. Не само, че взеха точка, но най-вече, че успяха да игнорират страничните фактори съпътстващи самата среща“, коментира пред Спортал наставникът на Спартак Роберт Петров.

Преди 16-тия кръг от първенството на Б ПФГ Спартак е на 9-то място с 19 точки от 15 изиграни мача. Записаните победи за спартаковци са 5, загубите 6 и 4 са равенствата.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...