Акценти
Начало / Спорт / „Спартак” избра целта група Б пред Купата на България

„Спартак” избра целта група Б пред Купата на България

Спартак плевенЗа втори пореден сезон Спартак няма да се включи в турнира за Купата на България. Това стана ясно след като Етър победи Павликени във финала на Подзона Велико Търново и вече чака съперника си от Подзона Враца, за да се определи участникът от Северозападна България на 1/16 финалите. Това съобщава фен сайта spartak-pleven.bg.

От ръководството на „синьо-белите” така и не обявиха какви са намеренията им за участие във втория по значимост турнир в българския футбол, но за привържениците на отбора е ясно, че шефовете са го пренебрегнали заради високите цели в първенството, а именно – първото място и завръщане в „Б“ група. Няма съмнение, че сгъстената програма и късата резервна скамейка са причина за отказа от участие в турнира за Купата, от който така или иначе в момента не може да се извлекат кой знае какви изгоди.

Не тук, обаче, е проблемът, а в това, че се налага феновете под Панорамата да гадаят, за да стигат до истината, вместо клубът да излезе официално становище по въпроса. Носещите се в пространството предположения само вредят на Спартак като създават слухове за финансова нестабилност, несериозно отношение на ръководството и какво ли не още. А добре се знае, че в една такава обстановка най-логичното е отдръпването на публиката от отбора, вместо точно сега той да получи нужната му подкрепа за завръщане в професионалния футбол.

Източник: spartak-pleven.bg

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...