Акценти
Начало / Спорт / Служебна загуба за Ситомир в Берковица заради неявяване

Служебна загуба за Ситомир в Берковица заради неявяване

thumbnails1857_Sitomir_Nikopol2Отборът на Ситомир (Никопол) затъва все повече и повече. Вчера вечерта футболистите от крайдунавския град трябваше да пътуват до Берковица, за да изиграят отложения си мач от 4-ия кръг на Северозападната „В“ група срещу местния Ком. Ден по-рано обаче ръководството на домакините е било информирано, че тимът от Никопол няма да пристигне за двубоя. Така Ситомир ще бъде наказан от Зоналния съвет на Българския футболен съюз във Велико Търново със служебна загуба с 0:3, заради неявяване. Припомняме, че срещата между двата отбора беше пренасрочена от неделя за сряда, тъй като в Берковица беше обявено бедствено положение заради пороите в края на миналата седмица.

След служебното поражение тимът на Ситомир се закотви здраво на дъното на таблицата за временно класиране без спечелена точка и голова разлика 1:10. Според запознати от града край Дунав финансовото положение на никополци не е цветущо и бъдещето на отбора остава неясно.

В следващия 5-ти кръг Ситомир ще посрещне в областно дерби представящия се доста добре през този сезон тим на Левски 2007. Срещата ще се играе на 14 септември (неделя) от 17.00 часа.

Източник: plevensport.eu

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...