Акценти
Начало / Политика / Слави Бинев в Плевен: Политическият монопол се превърна в рак

Слави Бинев в Плевен: Политическият монопол се превърна в рак

Слави Бинев

„Много е важно тези 17 човека, които ще бъдат в Европейския парламент, да са хора, които ще защитават интересите на България по процедури, по закон. Когато отиват хора, които са по-верни на ПЕС, на ЕНП или на либералите, а не защитават нашия интерес, ние ще бъдем нещо друго, не България. Ще трябва да се прекръстим”. Това заяви в Плевен евродепутатът Слави Бинев по време на пресконференция на Националния фронт за спасение на България (НФСБ), която се състоя в читалище „Съгласие”.

Сред участниците в пресконференцията бяха Валери Симеонов, Данчо Хаджиев, Валентин Касабов (съпредседатели на НФСБ), Борис Ячев (председател на НИЕ), Георги Манев (председател на СЕК) и Костадин Костадинов („Целокупна България”), Николай Маринов (областен координатор за Плевен на НФСБ) .

Бинев посочи, че всички евродепутати от силните държави имат две забранени думи: икономически национализъм и протекционизъм, но всички се занимават само с това – просто не ползват тези думи. „Всички там са адвокати на своите държави, не на големите политически семейства”, изтъкна той.

По думите на Бинев ние сме длъжни да бъдем патриоти, защото това е в наш интерес. Единствената надежда за промяна в страната идва от Европа, смята той, защото политическият монопол е създал някакви свои правила, които обслужват само него. „Превърна се в един тумор, който убива хората, в едни рак, който иска да изцеди последните ни сили”, добави той.

Бинев посочи, че е важно да има конкуренция и битка на идеи, на политики, каквато обаче не съществува. Управляващите според него си подават топката зад завесата и играят политически театър, в който се пият кафета, подаряват се кучета и т.н.

В заключение Бинев изтъкна, че единствената надежда на хората остава опълчението, което се формира около Националния фронт за спасение на България (НФСБ). И призова всички патриоти да подкрепят Фронта в битката, която води, за да си върнем държавата.

Стартът на предизборната кампания за Плевен и Ловеч продължи с изнесено заседание на Патриотичния фронт, обединен около НФСБ, на което се извърши и практическото обединение на местните организации от двете области на НФСБ, ГОРД, НИЕ, СЕК и „Целокупна България”. За предизборния щаб за град Плевен беше избран Николай Маринов. След изнесеното заседание НФСБ откри свой клуб в Плевен на пл. „Свобода” 19.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...

Един коментар

  1. Kakvi smeshnici……………………..