Акценти
Начало / Последни новини / СКТМ Тетрон стартира с три победи и загуба

СКТМ Тетрон стартира с три победи и загуба

Плевенският СКТМ Тетрон започна участието си в мъжката Б група на Северна България по тенис на маса с три победи и една загуба. Резултатите са от първия етап на първенството, чийто домакин бе град Козлодуй. Треньорът на плевенчани Владимир Петков заложи на Даниел Станчев, Климент Тодоров и Иво Иванов. Те започнаха с победа – 4:2 над първия отбор на Кабаков /Шумен/. След това подчиниха с 4:1 и втория състав на Боровец /Горна Оряховица/. После не дадоха шанс на домакините от СКТМ Белун – 4:0. В последната си среща неочаквано отстъпиха на свищовския Академик 2001 с 1:4. След приключването на целия първи етап Тетрон е на второ място във временното класиране. Лидер е Кабаков /Шумен/, а призовата тройка допълва Академик 2001 /Свищов/.

„Очаквано представяне на нашия отбор с изключение на загубата от Академик 2001. От срещата с тях не съм очаквал друго освен наша победа. Изненадващият резултат отдавам на умората. Бяхме без резервен състезател, а на най-младия – Даниел Станчев, който е първата ни ракета му се събраха доста мачове. Рано е още да се говори за конкретно класиране. Целта ни обаче е място в призовата тройка и изкачване в А група“, коментира Владимир Петков.

Следващите съперници на Тетрон ще са вторите състави на Корабостроител 92 /Варна/, Габрово и Дунав /Русе/. Те ще се играят в морската ни столица.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...