Начало / Общество / Мартин Митев с обръщение по повод една година мандат на сегашния местен парламент

Мартин Митев с обръщение по повод една година мандат на сегашния местен парламент

Председателят на Общински съвет – Плевен направи обръщение към всички общински съветници по повод първата година от началото на мандата:

„Уважаеми колеги, общински съветници,

На 10 ноември точно преди една година този Общински съвет встъпи в правомощията си, като положи тържествено клетва на първата си сесия за мандат 2015-2019 година. Преди 12 месеца всички ние получихме огромен кредит на доверие, който  освен, че означава голяма отговорност, и задължава. Доверие, което никой от нас няма правото да предаде.

Вече една година 41 избраници от 10 кандидатски листи работим заедно в името на Плевен и жителите на нашата община. Не бих казал, че наличието на толкова много групи затруднява работата на Общинския съвет. Напротив – смятам, че това ни дава възможност за повече мнения, за дискусии и за намиране в крайна сметка на правилните и точни решения.

За втори мандат съм общински съветник и наистина това е „най-шареният“ местен парламент. Като председател на този Общински съвет

съм убеден, че щом работим за една и съща кауза – Плевен, работата няма да е трудна и винаги ще се намери консенсусно решене.

Днес, 12 месеца след изричане на клетвените слова като съветниците, бих искал да пожелая на всички нас да бъдем добри, да бъдем принципни, и нека с душа и сърце работим за и в името на Плевен!

Мартин Митев, Председател на Общински съвет – Плевен

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...