Акценти
Начало / Политика / Сините в Плевен ще подкрепят кандидатурата на Ваньо Шарков за лидер на СДС

Сините в Плевен ще подкрепят кандидатурата на Ваньо Шарков за лидер на СДС

Областният съвет на СДС Плевен е взел решение с мнозинство да подкрепи кандидатурата на д-р Ваньо Шарков в предсоящия вътрешен вот за избор на председател на СДС, съобщиха от местната централа на СДС.  Решението е взето по предложение на народния представител и общински председател на СДС Плевен д-р Цветан Костов по време на разширен Областен съвет на Синята партия, провел се вчера.

В него участие са взели председателите на общинските организации на СДС в областта, както и всички членове на общинския съвет на сините в Плевен.

На заседанието са обсъдени актуалната политическа обстановка и процедурите и правилата за предстоящия вътрешен вот за избор на председател на СДС.

След проведена дискусия, сините в Плевен са решили да предложат на Националния съвет да преразгледа решението си от 15-и май 2012 г. за начина на участие в предстоящите парламентарни избори, съобщават още от местната централа на Синята партия.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...