Акценти
Начало / Образование / Седмокласниците могат да видят проверените си писмени работи в РУО – Плевен

Седмокласниците могат да видят проверените си писмени работи в РУО – Плевен

Седмокласниците, които са положили писмен изпит по български език и литература и по математика, могат да се запоцнаят с проверените си изпитни работи в Регионалното управление на образованието – Плевен.

От днес, 6 юни, до 8 юни  включително от 10.00 до 12.00 часа и от 14.00 часа до 16.00 часа, в  РУО- Плевен, стая 446, могат да се проверят работите по български език и литература. А до 7 юни включително,  от 10.00 до 12.00 часа и от 14.00 часа до 16.00 часа, в  РУО- Плевен, стая 326 се проверяват работите по математика..

Учениците се запознават с резултатите от проверените изпитни работи по Български език и литература и по Математика в присъствието на родител/настойник.

За да се запознаят с проверената изпитна работа, ученикът и родителят/настойникът подават писмено заявление (по образец), адресирано до председателя на областната комисия.

При запознаване със съответната писмена работа, учениците се легитимират с ученическа лична карта (или ученическа книжка) и служебна бележка, а родителят/настойникът с документ за самоличност (лична карта).

По време на запознаването с писмената работа не се разрешава изнасяне, копиране, преснимане или преписване на изпитната работа, както и на рецензиите/бележките на оценителите.

Заявление за запознаване с проверените изпитни работи по Български език и литература и по Математика се получават на място.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...