Акценти
Начало / Политика / СДС е точно в десетката – това е добър знак

СДС е точно в десетката – това е добър знак

С изтегления номер 10 в изборната бюлетина СДС е точно в десетката и това е добър знак. Това коментира на пресконференция днес д-р Мариана Лазарова, водач на листата на коалиция „Съюз на демократичните сили”  в Плевен по повод номерът, под който СДС ще се яви на предстоящите избори на 12 май. Д-р Лазарова подчерта, че влизат в предизборната кампания с твърдото убеждение, че са представители на обединеното дясно, което започна демократичните промени. СДС винаги идва като спасител, когато България е в тежка криза и ние сме убедени, че ще участваме в следващия парламент, каза  д-р Лазарова. В Плевен коалицията има за основна цел да запази единият мандат, който имаха в последния парламент.

Д-р Мариана Лазарова представи листата, с която СДС – Плевен ще участва в кампанията за избор на народни представители в 42-то Народно събрание. На България сега й трябва позитивизъм и добри специалисти, затова ще водим позитивна кампания с участници в листата, които са доказани хора, постигнали много в своята сфера, заяви тя.

В листата влизат представители на СДС, на почти всички коалиционни партии и представители на няколко граждански сдружения. За нас е много важно, че в листата ни са включени само местни хора, беше подчертано на пресконференцията.

Водачът д-р Мариана Лазарова е специалист детски болести, управител на ДКЦ ІІ в Плевен, магистър по здравен мениджмънт и областен председател на СДС – Плевен. Омъжена, с една дъщеря. На второ място в листата е Николай Баров – представител на Български демократичен съюз „Радикали” , на трето място е Рени Богданова от ПП „Обединени земеделци”, четвърти е Пепо Петков – председател на Общинския съвет на СДС – Плевен. При представянето му Пепо Петков изтъкна, че марката СДС е запазена и се надява, че избирателите ще припознаят в тяхно лице единственият десен субект.

На 14 април коалиция „Съюз на демократичните сили” ще открие официално кампанията си в София, след което откриване ще бъде направено и в Плевен. Тогава ще бъде представена и предизборната им програма.

Листа на кандидати за народни представители на Коалиция от партии „Съюз на демократичните сили” в 15 МИР – Плевен

1. Мариана Петрова Лазарова – Иванова

2. Николай Христова Баров

3. Рени Иванова Богданова

4. Пепо Василев Петков

5. Валентин Йозов Калапиш

6. Цветан Петров Димитров

7. Петър Георгиев Добрев

8. Габриела Сашева Димитрова

9. Венко Кирилов Давидов

10. Володя Ангелов Георгиев

11. Румянка Лъчезарова Кръстева – Христова

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...