Акценти
Начало / Общество / Сдружението на сираците връчи тазгодишните почетни призове „Добродетел на 2017”

Сдружението на сираците връчи тазгодишните почетни призове „Добродетел на 2017”

Председателят на Националното сдружение на сираците в България /НССБ/ – Слави Михайлов, връчи отличията на организации, фирми и общественици, които през 2017 година са подкрепили социални инициативи, организирани от НССБ  в полза на деца, лишени от родителска грижа в страната. Церемонията по наслов „Прави добро, каквото и да става“ се проведе в зала „Музикална“ на Централен военен клуб в София.

 „Смятам, че най-важната мисия на всеки от нас е да бъде добър, да дарява добро не само по празниците, а ежедневно. Пожелавам ви да работите все така активно и себеотдадено за благото на децата, лишени от родителски грижи. Аз винаги ще бъда ваш приятел”, каза народният представител Владислав Николов, който за поредна година получи почетния приз „Добродетел на годината” заради постоянството му при подпомагане на децата в неравностойно положение.

С приз за „Добродетел 2017“ бяха удостоени също : министърът на транспорта Ивайло Московски, народните представители Стефан Бурджев и Васил Антонов,  Силва Зурлева – Нова телевизия заради популяризирането на социални инициативи на Сдружението, Максим Минчев – БТА заради безплатно предоставяне на Пресс клубовете за представяне на социални инициативи, кметовете на Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен, Мездра, Пордим и Кнежа, както и „БДЖ Пътнически превози“, „Албена“АД, „Естер СПС“, „Мистрал“, Камара на частните съдебни изпълнители, Висш адвокатски съвет, сдружение „Маринела“, ПФК „Лудогорец“, Професионалния фен клуб на „Манчестър Юнайтед“ в България, фирми и организации.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...