Акценти
Начало / Икономика / Свободни места за безработни младежи обяви Община Кнежа

Свободни места за безработни младежи обяви Община Кнежа

Три свободни работни места с професионално направление „Администрация и управление”, „Икономика”, „Информатика и компютърни науки”, „Архитектура, строителство и геодезия” обяви Община Кнежа.

Свободните работни места са обявени по Програма „Старт в кариерата” и са за младежи на възраст до 29 години (ненавършени до 19.10.2018 г.), с висше образование, без трудов стаж, регистрирани в Дирекция „Бюро по труда“ като търсещо работа лице.

Участието в Програмата е възможност за трудов стаж по придобитата специалност чрез осигурена 9-месечна заетост в Общинска администрация, което е шанс за придобиване на административен и професионален опит.

В срок до 19.10.2018 г. включително, желаещите могат да подадат в Дирекция „Бюро по труда” гр. Червен бряг Заявление за кандидатстване (по образец) по Програмата, с което да кандидатствате за до три работни места, като се допуска две от тях да бъдат за един и същ работодател.

В случай, че кандидатът не притежава все още диплома, то ще е необходимо да докаже завършеното образование чрез представяне не по-късно от 25.10.2018 г. в Дирекция „Бюро по труда“ гр. Червен бряг на Уверение, Академична справка или друг документ, от който да са видни специалността и завършената степен на висше образование.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...