Акценти
Начало / Общество / Свидетел на катастрофа с призив: Нека всички караме внимателно, за да предотвратим войната по пътищата

Свидетел на катастрофа с призив: Нека всички караме внимателно, за да предотвратим войната по пътищата

Нашият читател Петър Милев ни изпрати снимки от катастрофа, станала тази сутрин малко след 10 часа в района на Хоумакс в Плевен. При удара, за щастие сравнително лек, е ударен в задната част лек автомобил  „Рено Клио”. На сигнала за инцидента веднага са се отзовали екип на полицията и линейка. От Мариана Цветкова, говорител на ОДМВР – Плевен научихме, че при пътния инцидент леко са пострадали две жени.  Сигналът за инцидента е постъпил в полицията в 10.15ч, като е подаден за тежък пътен инцидент, затова на място е била изпратена и пожарна. Едната от пострадалите жени е спряла автомобила си , за да говори по телефона и тогава колата й е била ударена отзад.

Чрез нашата медия Петър Милев отправя апел към всички шофьори: Нека бъдем с една идея по-внимателни. Без значение кой е виновен за катастрофите, нека всички караме внимателно, за да предотвратим заедно войната на пътищата. Нека бързаме бавно, за да стигнем.

Към неговия апел се присъединяваме и ние. Бъдете внимателни на пътя!

катастрофа

 

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...