Акценти
Начало / Последни новини / Световната вицешампионка Мариела Любенова с награда от Община Левски

Световната вицешампионка Мариела Любенова с награда от Община Левски

Националната състезателка Мариела Любенова – световен вицешампион и двукратен европейски шампион по карате  Киокушин, получи наградата на Община Левски  за изключителни спортни постижения през 2017 г.

Кметът на Община Левски –Любка Александрова връчи грамота и  парична премия на Мариела, гласувана вчера единодушно на редовно заседание на Об С –Левски .

Любка Александрова поздрави Мариела, която е дългогодишна състезателка по карате от  СКК „Киокушин“ гр.Левски  и каратеките от клуба  за високите  постижения през годината.

”За мен е чест и гордост да поздравя Мариела и всеки един от вас за дръзновението, за огънчето, което носите в душите си. Град Левски е късметлия с  хора като вас, сенсей Милен Петров и  Росица  Петрова, с примера, който давате с постиженията си”, каза Александрова и пожела нови успехи на състезателите.

Мариела, която вече е национална състезателка  с първо кю и кафяв колан,  благодари на Общината, на сенсей Милен Петров и на родителите си за подкрепата .Тя продължава упорито тренировките за предстоящи победи.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...