Начало / Здравеопазване / Коледен базар организира фондация „Св. Иван Рилски”

Коледен базар организира фондация „Св. Иван Рилски”

Традиционен  Коледен благотворителен базар организира плевенската фондация „Св. Иван Рилски”. В него участваха авторски фотографии на д-р Елиза Георгиева, управител на фондацията, от поредицата „Уловена красота“ фотопринт върху стъкло, авторски бижута на Вяра Савова, коледни сладки, изработени от жените от групата за подкрепа на жени с карцином на гърдата към фондацията, ръчно изработени сувенири и аксесоари от дарители.

Събраните средства от базара са за подкрепа дейността на фондацията – даряване на зъбни протези на социално слаби възрастни хора от малките населени места в област Плевен и закупуване на силиконови импланти и финансиране на реконструктивни операции на жени с карцином на гърдата, претърпели мастектомия.

От фондацията благодарят на всички, закупили предмет от базара и станали благотворители.

Преди откриването на базара  Мадлен Алгафари представи новата си книга „Пътят на сърцето“. В уютната Коледна обстановка в МБАЛ „Св. Панталеймон” , известният психотерапевт и писател разказа на многобройната публика своите преживявания по време на преминаването на световно известния път „Камино”.

 

 

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...