Начало / Любопитно / Сватбена и парти агенция „Арт 2” отпразнува 15 години

Сватбена и парти агенция „Арт 2” отпразнува 15 години

Със стилно парти сред изисканата атмосфера на Арт център Плевен Сватбена и парти агенция „Арт 2” отпразнува 15 години от създаването си.

Агенция „Арт 2” е създадена в Бургас и първите 10 години работи там, припомни в началото на празничната вечер Дора Калинова-Атанасова, собственик на сватбената агенция. След което се налага де вземе трудното решение да се премести в Плевен и да утвърди своето име и тук. „Радвам се, че за малко повече от пет години успях да създам един наистина безкомпромисен екип. Работата на организатора е такава – да работиш с най-добрите в бранша. И аз съм благодарна, че мога да работя с най-добрите”, каза Дора Калинова.

029дора калинова

Тя  спести думи за работата на агенцията, мотивирайки пестеливостта си, с това че те всяка седмица са на показ с премиера във вид на сватби, кръщенета, юбилеи, рождени дни. Но не беше пестелива в благодарностите си към тези, които я подкрепят в работата й. На първо място благодари на семейството си – на дъщеря си, без чиято безусловна подкрепа не би взела трудното решение да се премести от Бургас, и  на съпруга си – Красимир Атанасов, заради когото е в Плевен и който нито за секунда не я накарал да съжалява за избора си.

034красимир атанасов

Дора Калинова благодари сърдечно и на екипа  на „Арт 2”, с когото прави реалност всяка своя щура идея. Затова и девизът на агенцията ни е да правим невъзможното възможно, подчерта Дора Калинова.

Сърдечни думи тя отправи и към партньорите, с които агенция „Арт 2” работи за реализирането на своите проекти. „Благодаря ви, вие ме накарахте да обикна Плевен”, не скри емоциите си  тя.

043арт 2

И както се полага на рожден ден беше разрязана торта. Зад истинското произведение на сладкарското изкуство се нареди целият екип на Сватбена агенция „Арт 2”.

Партито по повод юбилея продължи в непринудена атмосфера и приятелски разговори под приятната музика в изпълнение на цигуларя Чавдар Вълков и пианистката Магдалена Банкова.

019 чавдар вълков

022арт 2 торта

025дора калинова

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...