Акценти
Начало / Последни новини / Сашо Дяковски: Ние сме спокойни, Балкан да му мисли

Сашо Дяковски: Ние сме спокойни, Балкан да му мисли

Тежко гостуване в Ботевград предстои утре на баскетболният Спартак /Плевен/. Селекцията на Александър Дяковски излиза в 18:00 часа срещу местния Балкан в среща от 25-ия кръг на редовния сезон на Националната баскетболна лига за мъже. Съперникът е втори в класирането, а плевенският тим – пети. Спокойствие цари в лагера на Спартак преди двубоя. „Очаквам труден мач, в който да покажем целия си потенциал. Сторим ли го, можем да постигнем успех. И двата отбора преследват целите си – ние да завършим на пето място редовния сезон, а домакините се борят за второто“, коментира Сашо Дяковски. Според него, за да изпревари Черно море /Варна/, Спартак има право на една грешка до края, а съперници освен Балкан са Ямбол /мачът е в Плевен/ и Лукойл-Академик /в Правец/.

„Ние сме спокойни, Балкан да му мисли. Напрежението е при тях, защото трябва да спечелят оставащите три мача преди плейофите. Само така ще завършат преди прекия си конкурент Берое. Защо да не ги изненадаме ние …“, анализира плевенският треньор. Той вече ще може да разчита на всички свои състезатели след като сърбинът Урош Величкович се завърна от родината си, където бе по семейни причини.

Утрешният двубой в зала „Арена Ботевград“ е поверен на съдийската тройка Мирослав Томов – Татяна Вълчева – Калоян Костов.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...