Начало / Общество / Саморъчно направени мартеници подариха на областния управител и шефа на полицията

Саморъчно направени мартеници подариха на областния управител и шефа на полицията

Деца от помощно училище “П.Р.Славейков” – Плевен закичиха с мартеници областния управител Иван Новкиришки и му пожелаха здраве и успех в работата. Красивите  мартенички с природни материали са изработени от тях в училищното студио. Областният управител похвали сръчните майстори и ги дари с лакомства и мартенички. Децата зарадваха с красивите си произведения и служителите на Областна администрация.

Областният управител Иван Новкиришки получи и красив мартенски сувенир, изработен от учениците от ОУ”Климент Охридски” – Плевен.

Момичета от интерната в Подем дариха мартенички на полицаи

3 момичета от Социално педагогическо възпитателно училище интернат „Христо Ботев” в село Подем дариха днес собственоръчно изработени мартеници на служители от Областна дирекция на МВР в Плевен по случай 1 март. Заместник-директорът на ОД на МВР Плевен – комисар Красимир Димитров, прие в кабинета си лично Мария – на 17 години, Деси – на 18 години и 19-годишната Цветелина и тяхната ръководителка Диана Иванова. Възпитаничките на интерната в село Подем за пореден път поднесоха традиционните мартеници и пожелаха здраве и късмет на служителите на реда. Инициативата е на ръководството на училището и се осъществява за седма година. Само за една седмица децата са измайсторили 200 мартенички.

Прочетете също:

Грипна епидемия обявиха в област Плевен

От 24 януари (сряда) до 31 януари 2024 г. в област Плевен е обявена грипна ...