Начало / Общество / Самодейци създадоха положителни емоции в Асеновци

Самодейци създадоха положителни емоции в Асеновци

Много положителни емоции донесоха самодейки от НЧ „Съзнание 1894” с. Асеновци и членове на клуб „Сръчни ръце” при читалището с посещението си в ЦДГ „Слънце” филиал село Асеновци. Навръх Баба Марта те подариха ръчно изплетени мартенички на децата, техните учителки и останалия персонал.

След това Баба Марта, с нейните придружителки, обиколи селото и подари мартенички на всички, които срещнаха по пътя за градинката и обратно., съобщават от НЧ „Съзнание 1894” с.Асеновци.

С мартенички бяха изненади служителите в кметството, в здравна служба, в пощата, възрастни хора в техните домове, много деца и техните родители. Мартенички имаше за всички самодейци – от малки до големи, но най- доволни бяха най-малките дечица от ЦДГ „Слънце”. Те посрещнаха гостите с топла питка и шарена сол. За тях освен мартеници имаше и лакомства. Децата рецитираха стихове за Баба Марта, пяха песнички, всички заедно се хванаха на хорце и се веселиха. Усмихнатите деца от своя страна изненадаха гостите с картички и мартеничка, изработени с много любов от тях и техните учителки.

Следваща Предишна
Баба Марта в село Асеновци
Баба Марта в село Асеновци 3
Баба Марта в село Асеновци 2

Баба Марта в село Асеновци 4
Следваща Предишна

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...