Начало / Общество / Рок фест с участието на „Кикимора” и Дуги Уайт започва днес в Левски

Рок фест с участието на „Кикимора” и Дуги Уайт започва днес в Левски

Вторият младежки фестивал YOUTH MUSIC FEST – ЛЕВСКИ 2016 , ще се проведе днес в град Левски. Фестивалната програма предлага разнообразие на стилове, авторски  проекти и кавъри на хитови парчета от световната поп и рок музика.

Събитието се провежда под патронажа на председателя на Държавната агенция за закрила на детето  – Офелия Кънева, която ще дойде лично да подкрепи благородната кауза.

Рок фестивалът ще започне в 18 часа на стадиона в град Левски.

Час по-късно на сцената ще излязат екс вокалистът  на „Рейнбоу”  – Дуги Уайт, и  група „Кикимора.

Създателят на група „Кикимора” – Николо Коцев, ще е ментор на участниците в Младежкия рок фестивал. Сред тях са:  Рок група„ Stenli Stefanov,s Project” събрала  младежи от гр.Левски и гр.Горна Оряховица, група „Engineer of death“ от Троян, група „ NOTH”  от Белене, рок  група „The Lefties” от Шумен.

В рамките на фестивала кметъла Цонко Цонев ще представи книгата си „Кметълски истории“. Младите рокаджии  и гостите на феста ще могат да чуят лични  спомени и разкази за  световни звезди събрани   в книгата му.

Водещи на феста ще бъдат актьорът Веселин Плачков и фронтмена на рок група„ Stenli Stefanov,s Project”-  Стенли Стефанов.

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...