Акценти
Начало / Образование / Решен е въпросът с внасянето на храна и вода в Музикалното училище

Решен е въпросът с внасянето на храна и вода в Музикалното училище

Музикално училище

Решен е въпросът с внасянето на храна и вода в Националното училище по изкуствата „Панайот Пипков” в Плевен. Учениците от началния курс могат да внасят шишета с вода и да ги държат в класните си стаи, а ако си носят допълнителни закуски, да ги консумират в междучасието в определената за целта занималня. Помещението е отключено постоянно, освен това могат да се обърнат за съдействие и към дежурен учител.

Това каза директорката Жечка Димитрова в отговор на въпрос на родители към infopleven защо на учениците е забранено от 25 ноември да внасят храна и вода в обновената сграда на училището. По думите на директорката след като беше възобновен нормалният учебен процес в реновираната сграда на училището е било необходимо време за адаптация за всички. Седмица след старта на учебните занятия в изцяло обновеното и с европейски вид училище всичко е нормално и спокойно.

В момента педагози и ученици се готвят за два предстоящи концерта. Те ще се състоят на 18 и 19 декември от 18 часа в концертната зала на училището.

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...