Начало / Култура / Рецитиране на стихове посветени на жената – майката и любимата в РБ „Христо Смирненски“ – Плевен

Рецитиране на стихове посветени на жената – майката и любимата в РБ „Христо Смирненски“ – Плевен

Конкурс за рецитатори на стихове, посветени на жената – майка и любима, под наслов „Аз искам да ти кажа две слова”  организира Регионална библиотека „Христо Смирненски” в Плевен.

Участниците ще се състезават в три възрастови групи – до 14 години, от 15 до 25 години  и над 25 години. Всеки сам избира стихотворението, с което ще се представи, като продължителността му трябва да е не повече от 3 минути.  Във всяка възрастова група ще бъдат раздадени парични награди за първите най-добре представили се и три поощрителни награди. Стойността на първа награда е 50.в., на втора – 40 лв., и 30 лв. за трета награда.

Конкурсът ще протече на два етапа. На 19 и 20 октомври от 11 до 13 и от 14 до 16 часа ще се проведе кастинг за номиниране на рецитаторите за финалния кръг. На 26 октомври от 17.30 часа в Арт залата на библиотеката ще е финалният кръг на конкурса и награждаването на победителите във всяка възрастова група.

Записването за участие в конкурса „Аз искам да ти кажа две слова” е до 14 октомври в читалнята на библиотеката или  на тел. 064 830 004, или на e-mail: [email protected]

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...