Акценти
Начало / Политика / Реформаторите регистрираха листата си, тръгват с амбиция за два мандата в област Плевен

Реформаторите регистрираха листата си, тръгват с амбиция за два мандата в област Плевен

РБ регистрация листа

Реформаторският блок днес в 16.30 часа регистрира в РИК – Плевен листата си за 15 МИР – Плевен. Документите внесоха водачът на листата Найден Зеленогорски и председателят на СДС – Плевен Пепо Петков и Стефан Милев – областен координатор на ДБГ – Плевен.

Веднага след регистрацията на листата Найден Зеленогорски обяви и кои са включени в нея. Втора е д-р Марияна Лазарова  – областен председател на СДС, третото място е за инж. Милчо Илиев – областен лидер на БЗНС, четвърти – Тодор  Еленков, председател на ДСБ – Плевен, пети – Христо Таслаков, общински председател на Движение „България на гражданите”, шести – Мария Монова, зам.-директор на дирекция „Военноисторически музеи” – Плевен, седми – Ивайло Йорданов от Червен бряг, осми – Пепо Петков, председател на СДС – Плевен, осми – д-р Николай Милев, председател на ДСБ – Червен бряг, девети –  Красимира Лилова, областен председател на СДС, на следващите места са Преслава Дилкова, Валентин Калъпиш, Крум Пашовски.

Смятам, че сме постигнали добър баланс между седемте партии, които са включени в коалицията и ще се опитаме да  получим максимална подкрепа в Плевенска област, каза Найден Зеленогорски. По домите му Реформаторският блок има сериозен потенциал в  Плевен и в земеделските райони на област Плевен . Затова  за нас беше от изключителна важност в челото на листата да има едно балансирано присъствие на всички партии, още веднъж подчерта водачът на листата на реформаторите за Плевен.

Зеленогорски заяви, че силно се надяват да имат гласове за един сигурен мандат и още, за да се борят и за втори в област Плевен. Най-важното за мен е да  получим добро представяне в цялата страна, за да бъдем стабилизиращ фактор в българския парламент. Последният парламент, в който фасадната демокрация достигна своя връх, не даде нищо добро на нито една политическа сила, каза Найден Зеленогорски.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...

Един коментар

  1. С тия дискредитирани муцуни и един няма да видят, лошото е, че вътре са само мутри на Зеленогорски и няма и за кой преференциално да се гласува:( Нищо ново. Лошо, много лошо за Плевен