Акценти
Начало / Политика / Найден Зеленогорски: Бих предпочел да си съхраним принципите, отколкото да влизаме във властта на всяка цена

Найден Зеленогорски: Бих предпочел да си съхраним принципите, отколкото да влизаме във властта на всяка цена

Найден ЗеленогорскиЗа мен властта не е самоцел и бих предпочел да си  съхраним принципите и лицето, и да сме в опозиция, отколкото да влизаме във властта на всяка цена. Така организационният секретар на Реформаторския блок Найден Зеленогорски коментира изказването на Бойко Борисов, че ГЕРБ ще управлява с експертите на  Реформаторския блок и с Германия. Днес той, като водач на листата за 15 МИР – Плевен я регистрира в РИК.

Зеленогорски обясни, че вече е предложил  на РБ да се проведе  вътрешен референдум, за  да чуят какво мислят техните избиратели по въпроса за евентуално управление с ГЕРБ. „Не е тайна, че поне половината от избирателите на РБ трудно биха приели каквато и да е форма на сътрудничество с ГЕРБ”, каза Зеленогорски и допълни, че когато трябва да се вземе тежко решение, е по-добре да се питат хората.

Зеленогорски не изключи възможността  и други  десноцентристки и патриотични формати  да станат част от новия български парламент. Да видим има ли и в кои области има покриване на програмите и тогава да говорим ще имаме ли участие във властта, поясни той.

 

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...

2 коментари

  1. Хахахахахха, тоя наглец говори за принципи?Не го ли е страх от Бога?

  2. „За мен властта не е самоцел“ – какво нагло изказване за човек, който няма един нормален работен ден, само скача за пари от партия в партия. Прав си, Чевреногорски,за теб властта не е самоцел, тя е мания, начин на живот, оцеляване, гнидите май правеха така, а?