Начало / Избори / Избори 2015 / Реформаторите подкрепиха официално кандидатурата на Спартански за кмет на Плевен

Реформаторите подкрепиха официално кандидатурата на Спартански за кмет на Плевен

Найден Зеленогорски, съпредседател на парламентарната група на Реформаторския блок, заместник-председател на „Движение България на гражданите“ и шеф на предизборния щаб на РБ, обяви утвърждаването на кандидатурата на Георг Спартански за кмет на Плевен от РБ, от името на ДБГ. Това той заяви вчера по време на заключителния брифинг след заседанието на Националния съвет на ДБГ. Зеленогорски каза, че Спартански също обединява целия РБ в Плевен и ще привлече подкрепа и от други политически сили, без самият кандидат да е партиен член.
Спартански бе представен като уважаван адвокат, 3 мандата председател на Общинския съвет в Плевен през 12-те години, в които Зеленогорски е бил кмет. Припомняме, че кандидатурата на Георг Спартански за кмет на Плевен бе издигната официално на 8 юни от Гражданска инициатива „Плевен иска – Плевен заслужава“.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...

8 коментари

  1. Нов бардак с стари …не се прави. Зеленогорски му се седи по София, където си живее, номинирал Спартански. Този Спартански не го ли е яд все да е втора цигулка? Явно каквото му каже Зеленогорски и той козирува. Не става така, не става. А и 12-е години на управление на Зеленогорски не донесоха нищо положително на града. Отсега е ясно кои ще са така наречените други партии, които ще подкрепят Спартански – всъщност това не са други партии, а НФСБ, което бе оглавено в Плевен от дългогодишния общ. съветник на Зеленогорски Николай Маринов – Палуйко, който няма дори висше образование, пък другата партия е „Атака“, в която се подвизава един Пламен, от на Зеленогорски хората, който се правеше на фотограф, а после се оказа, че се водел бил и счетоводител!Това са все едни и същи, йхора, просто са нав;лезли и в други партии. Другата партия е ББЦ, която пък в Плевен бе оглавена от шефа на „Паркинги и гаражи“ по времето на Зеленогорски Краси Скобата. Това не са цели партии, а октопод от хора, заинтересовани хора. Но са малко хора.

  2. И само като видите общинските съветници, които са едни и същи от 15 години, и са се наредили пак едни и същи, и ви става ясно, че тези никакви реформатори не са,нищо няма да променят, освен за себе си, това са все едни и същи хора, които искат все да цуцкат. Всички партии са едни и същи.

  3. Най-добрата кандидатура за кмет на Плевен! Спартански е доказал се професионалист, общественик и ЧОВЕК близо до радостите и проблемите на хората! Време е нашата община да обърне внимание на гражданите и Спартански като бъдещ кмет има всички необходими качества да осъществи това! Успех г-н Спартански!

    • Вие сте негов колега или съпартиец?

    • Да ви кажа честно, пред него по-добра кандидатура беше на Зеленогорски, в смисъл, че всички са дискредитирани така и така, но ако нямат друг избор в Плевен реформаторите, което за мен лично е странно, пред Спартански, Зеленогорски бе по-добрата кандидатура – по-тих, по-скромен, по-комромисен. Спартански не е и не може да бъде общественик, защото е политик. Общественици са хора, които правят нещо в полза на обществото без да търся лични блага, даже напротив, даряват. Не съм чул Спартански досега да е дарявал нещо някому

  4. Г-н Иванов? Как установихте, че е най-добрата кандидатура, като освен неговата друга официална кандидатура още няма? Или вас други не ви интересуват? Повелята е да повтаряте, че тази е най-добрата:))))

  5. Иван Христов

    Още не зная кои ще са всички кандидати. Ще гласувам за този, който е наясно: колко са непризнатите разходи от изпълнението на проектите и кой е виновника за тези непризнати разходи. Когато работех в общината те бяха само няколко хиляди лева. Сега чувам че се говори за милиони лева непризнати разходи, които остават за сметка на плевенския данъкоплатец, какъвто съм и аз. Искам да зная кой некадърник и негодник е опукал паричките на плевенчани. Кандидатите за кметове наясно ли са с това и ще кажат ли истината пред нашите съграждани ?

  6. За съжаление много лоша кандидатура. Дясната ръка на дискредитирания Зеленогорски