Начало / Политика / Реформаторите обявяват кандидатите си за кметове и съветници до 45 дни

Реформаторите обявяват кандидатите си за кметове и съветници до 45 дни

IMG_7792Найден Зеленогорски

Реформаторският блок ще се вслуша в местните организации на партиите от Блока и на места ще се бори самостоятелно за победа, а ще има и места, където ще има по-тясно сътрудничество с ПФ или с ГЕРБ срещу статуквото на ДПС и БСП.  Това е заявил във Варна Найден Зеленогорски, съпредседател на Парламентарната група на РБ и заместник-председател на „Движение България на гражданите“.

До 45 дни реформаторите ще имат яснота кои ще са кандидатите им за кметове и съветници по места, е обявил Зеленогорски. На утрешния  Председателски съвет ще се вземе решения как ще се явят РБ на предстоящите местни избори – с централна регистрация или с местни регистрация по общините.

Прочетете също:

Как се разпределят мандатите от Плевен в 48 НС

Деветте мандата от област Плевен в 48 НС се разпределят между шест от партиите, преминали ...

2 коментари

  1. “ на места ще се бори самостоятелно за победа, а ще има и места, където ще има по-тясно сътрудничество с ПФ или с ГЕРБ“.!!! Демек, имаме се, обичаме се с ГЕРБ, ама се и пое..ваме, кога падне скода! По големи лицемери и наглеци от РБ няма! Радан е показател, за Пръмова е безсмислено да се говори. Борели се срещу статуквото на БСП!? Алоу, аланкоулу, ми та вие в РБ повечето сте на бивши комунисти и партийци деца, бе! Теглат заем с ГЕРБ-поробват народа, без да кажат къде отиват парите! А тоя на снимката да е в затвора , ако бяхме държава!

  2. патриот НФСБ

    В Плевен тези бандити изобщо не ги искаме за сътрудници!
    Кой им е дал право да говорят от наше име?
    Зеленогорски го знаем що за птица е…народа не го понася!