Акценти
Начало / Общество / Ремонтират част от уличното осветление в Плевен

Ремонтират част от уличното осветление в Плевен

Част от уличното осветление в Плевен ще бъде ремонтирано през януари, информират от пресцентъра на Община Плевен. Списъкът на улиците, намиращи се в текущ или предстоящ планов ремонт на уличното осветление, включва 10 обекта.

Кабелна авария ще бъде отстранена на бул. „Сторгозия“ в участъка от надлеза до колелото. Такъв ремонт ще бъде извършен и на ул. „Българска авиация“ в участъка на кръстовището с ул. „Иван Миндиликов“. Ремонт на кабелни аварии ще бъде осъществен и на ул. „Асен Халачев“ в участъка пред магазин „Била“, и на околовръстния път в участъка до новото тролейбусно депо. Плаанови ремонти ще бъдат извършени на бул. „България“ и ул. „Георги Кочев“ в частта от ул. „Вит“ до ул. „Гренадерска“.

Монтаж на нова мрежа и стълбове е предвидено на бул. „Христо Ботев“ – от ул. „Трети март“ до ул. „Сан Стефано“, както и на ул. „Климент Охридски“. На ул. „Гривишко шосе“ от фабрика „Димитров“ до СБА ще се извърши кастрене и ремонт въздушна мрежа, а на бул. „Русе“ след ул. „Георги Кочев“ ще бъде отстранена кабелна авария и извършен планов ремонт.
Всички тези аварии ще бъдат отстранени поетапно през месец януари.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...