Акценти
Начало / Любопитно / Рафи и Миро пеят за откриването на Панорама МОЛ Плевен

Рафи и Миро пеят за откриването на Панорама МОЛ Плевен

панорама мол

В 10 часа на 12 април е официалното откриване на Панорама МОЛ Плевен. С това започва деветдневната празнична програма по повод събитието, което плевенчани чакат отдавна. На 12 април на всеки кръгъл час ще се сменят известни и обичани български звезди, които ще забавляват първите посетители на МОЛ-а. Сред тях се открояват имената на Рафи и Миро. Ще има още концерт на младите поп звезди Михаела Филева и  NickName, ще звучат Гласовете на България – Иво Донков, Тодор Георгиев, Севинч Ибрахим, Мелинда Христова.

Също на 12 април е кулинарното шоу с дегустация. Големите награди и изненади ще са в томболата.

За доброто настроение на всички през целия ден ще се грижи неотразимият Краси Радков.

Не са забравени и най-малките посетители в този ден първи. За тях ще има анимация „Пътешествие в страната на приказките”. Истинското царство за тях обаче ще е на 13 април, когато са предвидени много игри, танци, арт ателиета, а в 17 часа ще започне конкурсът Принц и Принцеса на цветята и Бал на цветята, със специалното участие на финалиста от „X Factor” България 2012г. – Богомил Бонев – БОГИ

В този ден томбола ще има за всички именници.

В следващите празнични дни домакините от Панорама МОЛ Плевен са развихрили въображението си, за да зарадват най-малките си посетители – ще има разнообразни шоу програми,  куклен театър, пътешествие с героите на Дисни, фейс арт, рисуване на великденски яйца и много други забавни изненади.

На 16 и 17  април, от 12 до 19  часа ще има  кастинг „Супер модел на Плевен 2014“, победителката ще спечели участие във финалния кръг „Супер Модел на България 2014”, който ще се проведе в София.

18 и 19 април ще преминат под знака на Великден. Деветдневните празници ще завършат с украсяване на Великденското дръвче на живота и обявяване на победителите в играта за мини зайче „Мили писъмца от добри деца”.

Прочетете също:

Ден на дъвката е днес

На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ...

2 коментари

  1. tam sam ! 😀 zadaljitelno :d

    • СУПЕЕЕЕР ЯКО .ЩЕ БЪДА ТАМ СЪС СИГУРНОСТ.ЩЕ ВЗЕМА АВТОГРАФ ОТ ВСИЧКИ.ЩЕ Е НАЙ ВЕЛИКИЯТ МИ ДЕН !!!!ПРОСТО Е НАЙ-ВЕЛИКОТО НЕЩО. ИЗМИЛИЛИ СТЕ ГО ПРЕКРАСНО.И ДА СЕ ПОПРАВЯ ЩЕ БЪДАТ ДВАТА МИ НАЙ-ВЕЛИКИ ДНИ ТЪЙ КАТО ЩЕ БЪДА И НА БАЛА!!!!!!!!