Акценти
Начало / Общество / Ралица Добрева: Червен бряг е сред най-динамично развиващите се общини в област Плевен

Ралица Добрева: Червен бряг е сред най-динамично развиващите се общини в област Плевен

През последните 4 години  Червен бряг е една от най-динамично развиващите се общини на територията на Плевенска област. Това каза областният управител Ралица Добрева в приветствието си към общинските съветници и жителите на Червен бряг по повод празника на града.

Той беше отбелязан на 26 юни с тържествена сесия и концерт.

„Това разбира се е резултат от добрата съвместна работа на кмет, общински съвет и държавна власт. Затова ви поздравявам за постигнатото. Когато голямата цел- развитието на Общината, създаването на все по-добри условия за живот на хората и насърчаване на бизнес инициативите – е обща за всички, то съвсем скоро тя се превръща в реалност. Фактът, че чуждестранни ивеститори избират Плевенска област и по-конкретно Община Червен бряг за развиване на своя бизнес, е най-добрата и категорично положителна оценка за работата на местната власт. Желая ви да продължите да следвате своята голяма цел и да бъдете единни в нейното реализиране”, каза още областният управител Ралица Добрева.

павлин фильовски

С поздрав по повод празника на тържествената сесия се обърна и кметът на Червен бряг Павлин Фильовски. „Поглеждайки назад, трябва да оценим приноса на всички, които са работили за добруването на Червен бряг и  неговите жители.”, призова Фильовски. Той изрази своята дълбока благодарност към всички родолюбиви червенобрежани, които с новаторски дух и упоритост са допринесли за развитието на града. Той призова жителите на града и общината да предадат на поколенията устрема към все по-добро бъдеще за Червен бряг.
Да продължим да работим с кураж  и увереност за бъдещето на нашия град, призова  председателят на Общинския съвет Георги Георгиев.

На тържествената сесия той обяви, че поздравителни адреси по повод празника са получени от президента Росен Плевнелиев, премиера Бойко Борисов и от народния представител Пламен Тачев.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...