Начало / Култура / „Разходка по Бродуей” представя тази вечер Люси Дяковска

„Разходка по Бродуей” представя тази вечер Люси Дяковска

От 20.30 часа тази вечер, на сцената на Летния театър в „Кайлъка” Люси Дяковска и Плевенска филхармония ще представят новия проект „Разходка по Бродуей”.  В него Люси Дяковска предлага на  публиката още по-разнообразна програма, с участието на танцьори от балета „Фънки мънкис”, впечатляваща сценография и модерни стилизирани костюми. С него Люси   ще разходи публиката по Бродуей, но не в хронологията на създадаване на мюзикълите, а когато се случват историите в тях.

Музикалната разходка тръгва от 20-те и 30-те години и ще продължи до 90-те години на миналия век.

Аранжиментите отново са на Левон Манукян, който ще е диригент, и на младия талант Георги Милтиядов- пиано. Режисьорските решения са на Люси Даковска. Тя ще преведе публиката през шест различни картини, като някои от тях ще са много смело изпълнени като визия, разкри преди дни изпълнителката.

За удобство на зрителите е осигурен безплатен обществен транспорт. От 19.30ч. от спирката на тролея пред жп гарата в Плевен ще се движат автобуси към Летния театър. Те ще спират на следните спирки: жп гара, Дом на книгата,  „Цветан Спасов“, Община Плевен, Печатницата. Крайна спирка – ресторант „Двете сърнета“. След концерта ще чакат автобуси по посока „Дружба“ и „Сторгозия“.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...