Акценти
Начало / Образование / Разнообразни мероприятия организират за Световния ден без тютюнопушене в ОУ „Св. Климент Охридски”

Разнообразни мероприятия организират за Световния ден без тютюнопушене в ОУ „Св. Климент Охридски”

 изложба тютюнопушене

Разнообразни мероприятия организират за Световния ден без тютюнопушене в ОУ „Св.  Климент Охридски”. Свои тематични  творби  подредиха в изложба ученици от 5 д о 8 класа. Специални постери изработиха и показаха участниците в СИП „Здравно образование“.

Интересна презентация подготви за своите ученици Лилия Панковска, ученичка от 8 „б” клас. Тя е убедена, че посланията й ще достигнат до много от нейните връстници, тъй като презентацията е качена и на сайта на Регионалната здравна инспекция в града.

тютюнопушене

Учениците от училището получиха материали, листовки и стикери на тема „Животът обича непушачите“. Състоя се и дискусия с третокласниците и четвъртокласниците на тема „Защо животните не пушат?“.

Организатори мероприятията, посветени на Световния ден на тютюнопушенето, са Галина Георгиева, медицинска сестра в училището, Нери Асенова, учител по изобразително изкуство, и Ивелина Стоянова, учител по биология и здравно образование.

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...