Начало / Общество / Развълнувани тийнейджъри чакаха с часове, за да се срещнат с Емил Конрад в Плевен (снимки)

Развълнувани тийнейджъри чакаха с часове, за да се срещнат с Емил Конрад в Плевен (снимки)

Десетки развълнувани тийнейджъри чакаха с часове, за да се срещнат в Плевен с популярния сред подрастващите Емил Конрад. Най-нетърпеливите от тях се бяха наредили пред книжарница „Приятели“, където се проведе срещата, още в 10:30 часа, макар че тя бе обявена чак за 13 часа.

Повод за срещата на Конрад с плевенските фенове бе представянето на новата му книга „#Сподели“. Първата му книга „Нещата, на които не ни учат в училище“ се превърна в книгоиздателското събитие на 2015-а година и зае първото място в класациите с продажби от над 50 000 екземпляра (общо за двете й издания). Днес той сподели за ИнфоПлевен, че вече подготвя и трети проект, който ще бъде нещо съвсем различно от първите два и той няма да е книга, въпреки че ще е печатно издание.

Емил Конрад

„Втората ми книга „#Сподели“ като цяло е по-различна от първата – има повече сериозни неща. Аз се надявам и да е по-добра, защото „Нещата, на които не ни учат в училище“ беше първото нещо, което въобще съм писал“, каза Емил Конрад. Книгата не е само за тийнейджъри и деца, а е подходяща за всеки, обясни още авторът. „Няма възрастова граница. Някои родители вече са я чели и казват, че им харесва, което също ме радва“ сподели Конрад. „В момента правя нещо като трети проект, който ще е като стендъп комедия в Зала 1 на НДК на 1 октомври“, допълни популярният влогър.

опашки Емил Конрад Плевен

Емил Конрад качва първите си видеа в интернет през 2006 г., когато е едва на 17 години, първоначално на английски език. Голяма популярност набира няколко години по-късно, когато, вече на български, в своите клипове започва да разказва за нещата, които му се случват в реалния живот, по забавен и атрактивен начин. Снима най-често в дома си и сам обработва видеата си. Понастоящем има стотици хиляди фенове във Facebook, YouTube и Instagram.

Следваща Предишна
Емил Конрад
Емил Конрад
Емил Конрад

Емил Конрад
опашки Емил Конрад Плевен
Следваща Предишна

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...