Акценти
Начало / Общество / Работници от временната заетост от днес работят в „Кайлъка”

Работници от временната заетост от днес работят в „Кайлъка”

От днес назначените от областния управител Мирослав Петров на работа 10 работници по Регионалната програма за заетост, започнаха работа в парк „Кайлъка”, съобщиха от Областната администрация.  Те ще работят по поддръжката на парка през следващите четири месеца, колкото е периода на действие на програмата.

„Разчитаме на вашата коректност и изпълнителност”, обърна се към назначените по програмата работници заместник-областният управител д-р Красимир Трифонов по време на проведения днес инструктаж. Той подчерта, че в ежедневните си дейности те ще могат да разчитат на пълно съдействие от страна на областна администрация в лицето на отговорника за „Кайлъка” инж. Емил Радков. „Работата не е непосилна, но изисква да работите в екип, затова се надявам да изградите добри взаимоотношения помежду си, за да бъдат постигнати очакваните резултати”, допълни още д-р Трифонов.

128 души на територията на област Плевен започват работа по Регионалната програма за заетост. 90  са работните места на пълен работен ден (8 часа) и 38 – на непълен работен ден (4 часа).

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...