Акценти
Начало / Култура / Работилница по декорации отваря врати в Плевен

Работилница по декорации отваря врати в Плевен

dek

Работилница по декорации отваря врати в Плевен. Обучението се  организира от Центъра за европейско развитие и квалификация.
В заниманията ще се използват техниките декупаж, квилинг и художествена тъкан. Приложните изкуства са подкрепени с часове по живопис и графика, водени от квалифициран преподавател.
Обучението е подходящо както за деца в различни възрасти, така и за родители, които желаят да усвоят умения за работа с изброените техники, да творят и се забавляват заедно, обясняват организаторите на Работилницата.
Приложните изкуства подпомагат формирането на личността на детето, развиват наблюдателност, въображение, естетическото отношение към ежедневни дейности и изкуството.

Занятията ще се провеждат според възможностите и свободното време на участниците 2 пъти в седмицата. Първата група на работилницата стартира на 12 декември, като първите 5 записали се ще участват безплатно в заниманията през първия месец.

Предлаганото ниво на занимания е за начинаещи. Работилницата се намира на ул. „Дойран” № 160. Заниманията ще продължат до края на месец май 2014 година.

Прочетете също:

Водещи солисти на сцената на Международния фестивал за маримба и ударни инструменти – Плевен’2023 (програма)

От 4 до 9 юли в Плевен ще се проведе седмото издание на Международния фестивал ...